ASTRAJINGGA NALIPAK
“kang ngiring share”

RONA BAYA RUSTAMAN
“Assalamualaikum… izin menyimak.. terima kasih :-)”

RAHI
“hadir…. “

ASEP RAHMAT
“Haturan wilujeng tepang, abdi guru ekonomi sman 1 kawali kab. ciamis, hatur nuhun kana artikel-artikelna. Manawi aya sareng salira kagungan sastra sunda anu sifatna nasehat, sajak atanapi prosa kanggo paturay tineung murangkalih. Sareng asa langkung anteb pami musik back ground na ku kacapi suling. Hatur nuhun . FB.Temaram Senja “

KARTIKA
“Salam kenal.. “

DANNY SETIAWAN
“assalamualaikum, hallo gw suka blogs lo,pengen belajar en share pendapat ttg apapun lah…oh iya..abdi orang sunda oge da. bales yeh…nuhun. “

INDAH ZAA GIRLS

“Assalamualaikum… salam silaturahim…”

WAHYUDI

“Asskum…
Teu aya deui nu tiasa di carioskeun iwalti abdi kangeun ka lembur *sukanagara,cianjur jabar… salam dulur sadayana. simkuring nuju ngumbara di kalimantan “

IKHELK

“mantap blognya kang … kunjung balik ya kang ????”

RIFKI FERIANDI

“blognya keyeeen….. komo aya basa sundana ….. salut….”

NOL

“abdi salut k akang…”

BOIS

“Assalamu’alaikum wr.wb., Hapunten kumawantun Gan simkuring cologog Ngiring lungak-longok. Margi ningal ti mBah Gugel teh gNing dugika simkuring parat teu ingkah…..margi reu’eus bingah asa ku nembean ningal blog sapertos kyeu….sanaos teu ngartos sunda secara details….margi simkuring mah budak kiwari ti purwakarta nu tiasana mung ukur kasar doang.. Haturnuhun Pisan, Wassalam wr.wb. Salam Kenal Dian Ismail “bois” me_nock@yahoo.com

DEDI SUGANDI

“Salam kenal. Artikelnya menarik”

TEH LINA

“salam kenal atuh kang ti jauhna dekat di inet”

WAWAN

“salam kenal….kuring newbie…di antosan kunjungan balik na..heheheheh..

DENNY SETIAWAN

“assalamualaikum, hallo gw suka blogs lo,pengen belajar en share pendapat ttg apapun lah…oh iya..abdi orang sunda oge da. bales yeh…nuhun. “

DERUNK

“SAMPURASUN…
BLOG na HADE PISAN

SALAM
sundawancintanegarawanbencipemerintahan”

ABDUL ROHMAN

“ngiring share kang,”

MOCHAMAD YUSUF

“sampurasun..ngiring nyimak kang… :)

DEA

“pokonamah heeded kang….”

SOLEH MUTTAQIN

“Duh asa kataji ku ie web….sae pisan. Sok sanaos sing kuring ti Dayeuhluhur, Kab.Cilacap tapi ana muka ieu web…..hanaang teh katambaan….hebat kang….”

PRABU BATUNUNGGAL

“Brall ach ngiring bingah…Widi hoyong nga Sahare…
Baktos ti simkuring..hatur nuhun”

CIBURUAN

“ngiring ngadaweung sajongjonga mah…”

RIZQISME BLOG

“Mug.. kawau euy dunia persilatan teh.
uing jadi pusing ku budak leutik..”

KUSWANTOBREW

“sampurasun”

UCIE

“salam ti kujang ka 6 ti kulon hehe……..”

ARYA SURYA

“Salam silaturahmi kang, simkuring kataji ku artikel Iketna, ngiring nga share, hatur nuhun.”

JAJAT SURYA RAHARJA

“Sampurasun,
Nepangkeun Kang Simkuring Jajat Surya Laharja Putra Sunda Kelahiran Sumatera Selatan Tepatna (Palembang), Alhamdulillah dugika ayeuna masih keneh di Palembang, Simkuring Nembe Ningali situs iyeu, Alhamdulillah Simkuring kabantos tiasa ningali Sejarah Sunda Sareng Seni Budaya Urang Sunda sareng Nu Sanesna, Hatur Nuhun Pisan Kang Salam Kenal KasadayaWargi Sunda.
Wasallam.”

HELMI

“kang abdi penggemar blog akang jadi hoyong gaduh buku nu karangan akan mun teu acan aya waktos wea iyeu teh meserna,,….. blog na 10 jempol pisan kang”

 photo 23cf3012-41e3-4eb4-8687-88a42d9a448d.jpg

Logo SANGHYANG MUGHNI PANCANITI

Iklan