Silahkan kirim permintaan (request) anda dengan mengisi kotak komentar di bawah:

AGHIEL nyarios:

kang nuhun psn kanu ngayakeun lalakon wayang golek mp3
janten manfaat psn kanggo abina
pami tiasa mah di tambihan deui lalakona kan seeur keneh nu teu acan aya sepertos prabu gondayitma,gatot kaca mangkat birahi 1 sareng 2,dsb
diantos nu terbaruna
mugi allah ngabales knu kasaean akang……..amiiin

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Mugia janten manfaat ka sadayana. khususna bara Urang Sunda. Haturnuhun kana pidu’ana;

DUDI nyarios:

Sampurasun,Kang.
hatur nuhun kana sadaya nu tos disayogikan,seuer pisan mangfaatna.
manawi teu kaabotan,mun tiasa mah aya referensi nasab ilmu ulama sunda terutami bandung ti jaman prabusiliwangi dugi ka ayena,rupina guareun urang sadaya supados teu poekeun obor.wassalam.

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Wilujeng seun. Urang kotektak heula ulama-ulama Sunda-na.

ABDUL AZIZ nyarios:

hatur nuhun juragan,,, sae pisan kang blog_na,, kang tiasa aplodkeun sareng ngaos qori2 internasional na.. skanteunan nambihan deui ebook tasawufna.. wassalam…

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Ke lanan jiz. loba pisan Qori mah, ke urang upload.

DHANI nyarios:

assalamu`alaikum…kang nyunkeun carios ti pa ade kosasih almarhum..

haturnuhuuuuuunnn…
wasssalam…

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Aya simkuring teh lalakon nu dalangna Ki Ade Kosasih, judulna Caringin Bodas. mung teu acan di upload.

ARI nyarios:

permisi..numpang tanya…saya pecinta wayang golek terutama golek sunda…saya mendengar golek di sebuah radio tp saya gk tau judulnya…ceritanya begini…panji narada dan bathara guru menyamar menjadi buta untuk mencuri layang kalimasada,akan tetapi penyamaran mereka diketahui oeh semar..sehingga semar menyuruh anak”nya (astrajingga dan dawala ) untuk mengisi raga dari panji narada dan bathara guru yg sedang kosong…dan diakhir cerita ,akhirnya penyamaran mereka terbongkar dan akhirnya astrajingga dan dawala pun di suruh keluar dari raga panji narada dan bathara guru oleh sang hyang ….mohon utk yg tahu cerita wayang ini…judulnya apa ya…? terimakasih sebelumnya

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Lalakon eta teh judulna ‘Dawala Distrenan”

TUBAGUS PANJI nyarios:

sampura suun.. hapunten anu kasuhun, hampura anu kateda.. abdi bade ngarerepot akang.. manawi akang gaduh tembang raden daweung,, sapertos rajah karuhun,, hapunten bilih abdi leupat nyeubatna.. haturnuhun.

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Rampes.. hapunten pisan kang, kaleresan simkuring teu gaduh eta rajah.

PRAWIRANAGARA nyarios:

kang mughni…hoyong galur na raden wiranatakusumah kang….nuhun. atanapi sadaya sajarah bandung

Sanghyang Mughni Pancaniti Ngawaler:

Urang postingkeun, kang. diantos

Iklan